085-066 12 77
info@lightingpoleservices.nl

Industrieweg 8C
5145 PV Waalwijk | NL

Volg ons!

Contact

Partners

Lighting Pole Services werkt nauw samen met zijn vier partners. Zij ontwerpen en tekenen unieke productconcepten, voeren gecompliceerde berekeningen uit en regelen alles rondom de certificering van nieuwe producten. De zeer geavanceerde productiemethoden van onze zorgvuldig gekozen partners garanderen een duurzaam productieproces en een buitengewone levensduur.

Door het weglaten van tussenleveranciers kan Lighting Pole Services snel en tegen een goede prijs leveren zonder onnodige complicaties. Dankzij de grote productie-, transport- en opslagfaciliteiten van onze partners kunnen wij met een relatief klein team een maximale hoeveelheid werk verrichten, en hiervan plukt u de vruchten. Dit maakt onze partners en ons tot een powerhouse van lichtexperts.

Lighting Pole Services werkt samen met de volgende partnerondernemingen.

Het Deense Alfred Priess A/S biedt standaard- en maatwerkoplossingen op het gebied van (licht)masten, technische behuizingen en staalconstructies. Alfred Priess A/S stemt zijn productontwikkeling nauwgezet af op de behoefte van en reacties uit de branche. Er is geen andere fabrikant binnen onze branche die kan terugkijken op een even lange periode van projectrealisaties als Alfred Priess A/S.

BOOSlight is een lichtbedrijf dat gevestigd is in Valladolid (Spanje). Dankzij een wereldwijd netwerk van experts en meer dan 6700 projectrealisaties is BOOSlight een toonaangevende speler binnen de verlichtingsindustrie. Lighting Pole Services voert met trots de moderne armatuurlijnen van BOOSlight, die uitblinken in kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Het Portugese Metalogalva produceert metalen constructies voor de sectoren van verlichting, energie, verkeer en telecom. Metalogalva is toekomstgericht en dynamisch, kent een hoge toewijding en specialisatiegraad van haar werknemers en levert producten van consequent hoge kwaliteit. Mede daaraan heeft het bedrijf zijn uitstekende reputatie te danken. Lighting Pole services werkt graag samen met deze partner die constant nieuwe oplossingen zoekt en implementeert.

Eurocoatings GmbH is een Duitse onderneming die zich gespecialiseerd heeft in oppervlaktetechniek. Het bedrijf voorziet lichtmasten van hoogwaardige coatings. Eurocoatings is voor vele Europese bedrijven de betrouwbare partner voor coatings en oppervlaktetechniek en is constant bezig om vernieuwende en inspirerende oplossingen vorm te geven.