085-066 12 77
info@lightingpoleservices.nl

Industrieweg 8C
5145 PV Waalwijk | NL

Volg ons!

Contact

Flatpanel Erlecomsedam

Lighting Pole Services B.V. heeft in opdracht van Van Gelder Verkeerstechniek B.V. een Flat Panel solar mast van onze partner Priess geleverd. Dit model is door van Gelder geplaatst op de Erlecomsedam te Erlecom en vervangt de eerder door vandalen ontvreemde solar mast.

De Flatpanel van onze partner Alfred Priess A/S is een kosten-geoptimaliseerde oplossing met een traditionele, platte en stijlvol ontworpen zonne-cel-paneel. Deze mastcombinatie is gemaakt van hoogwaardige Europese componenten. Het zonnepaneel is een glas-in-glas oplossing geïnstalleerd met mono kristallijne bi facial zonnecellen. Dit zonnepaneel is in een degelijk raamwerk opgenomen en het geheel heeft een eigen opzetprofiel. Een en al degelijkheid is het credo van de Flatpanel.

De Flatpanel is voorzien van een basic management. Het controlesysteem heeft een 365-dag-kalender die de dagelijkse consumptie regelt, zorgt voor hoog rendabel opladen en onderhoudt een evenwicht tussen consumptie en opgeladen energie. Energie opwekkingscensoren zijn in het solar paneel geplaatst, hiermede kan het management systeem het opwekken van energie waarnemen. Wanneer deze opwekking stopt, bij avond ingang, zal het armatuur geactiveerd worden.

De mast wordt geleverd in een thermisch verzinkte stalen afwerking. Als de voorkeur wordt gegeven aan een meer exclusieve stijl, kan de mast worden gecoat in een RAL kleur naar voorkeur van de klant. Standaard verwerkt onze partner een twee-laags coating, u heeft echter als optie om de keuze voor andersoortige coatings toe te passen. De coating definities zoals MX extreem, anti graffiti of anti sticker behoren tot onze opties.  De Flat Panel mast is inclusief een betonnen fundatie en waterdichte accubehuizing geleverd. De geplaatste GEL accu’s garanderen de werking van het systeem. Wij bedanken Van Gelder voor het getoonde vertrouwen en voor hun installatie werkzaamheden.