085-066 12 77
info@lightingpoleservices.nl

Industrieweg 8C
5145 PV Waalwijk | NL

Volg ons!

Contact

Kapitein de Rijkplein Scheveningen

In opdracht van Philips Lighting BV hebben Lighting Pole Services en haar partner Eurocoatings vierenvijftig conische masten in het Bospark te Alphen aan den Rijn voorzien van een nieuwe coating. Doordat de originele kleurstelling van de masten afwijkend was t.o.v. de geplaatste Philips armaturen dienden de masten van een nieuwe en correcte coating voorzien te worden.

Doordat er in het gehele park diverse snoei en afvaltering werkzaamheden tegelijkertijd met de door ons ingezette coating actie uitgevoerd werden, was de totale actie gecompliceerd. Het Bospark te Alphen aan den Rijn is vooral voor schooljeugd een geliefde plaats om te relaxen. Hiernaast dienen de scholieren vanuit hun school locatie zich door het park te bewegen om het centrumdeel van Alphen aan den Rijn te bereiken.

De voorwaarde van de uit te voeren coating werkzaamheden vanuit de gemeente was duidelijk: de beplanting rondom de lichtmast mag niet aangetast worden en het eventueel aanraken van de lichtmasten door passerende scholieren diende vermeden te worden.

Naast de vernoemde lichtmasten hebben wij een groot aantal gietaluminium uithouders, ten behoeve van het centrum van Alphen aan den Rijn, in opdracht van Philips Lighting BV voorzien van een nieuwe coating laag.

Uiteindelijke hebben wij en onze partner Eurocoatings de werkzaamheden naar de richtlijnen van de gemeente uit kunnen voeren en kunnen wij stellen dat het resultaat er mag wezen. De masten en de armaturen hebben nu eenzelfde kleurstelling en het Bospark is weer up to date.

Wij bedanken Philips Lighting BV en de gemeente Alphen aan den Rijn voor het in ons gestelde vertrouwen.