085-066 12 77
info@lightingpoleservices.nl

Industrieweg 8C
5145 PV Waalwijk | NL

Volg ons!

Contact

Plectre SUN langs de A15

Recent heeft Lighting Pole Services B.V. via Ecoleon opdracht gekregen voor het plaatsen van een vijftal Plectre SUN lichtmasten. Verzorgingsplaats de Leigraaf langs de A15 was onverlicht, wat zorgde voor sociale onveiligheid bij weggebruikers. Een duurzame oplossing moest uitkomst bieden. Uiteindelijk is er gekozen voor de Plectre SUN mast van onze partner Alfred Priess A/S. De mast is volledig standalone waardoor een electra-aansluiting overbodig is. De Plectre SUN is een oogstrelende verschijning welke een exclusieve en hoogwaardige elegantie uitstraalt. De driehoekvormige en afgeronde aluminium lichtmast is elegant en is gecombineerd met zonnecel modules welke op één, twee of drie zijden aangebracht kunnen worden. Oftewel, volledig afgestemd op uw eigen project behoefte. De Plectre SUN wordt geleverd in mastlengten variërend van 6 tot 12 meter en lichtpunthoogten van respectievelijk 4, 6, 8, 10 en 12 meter. Door de keuze van de toegepaste materialen, zoals aluminium en glazen afschermingen, maakt de PLECTRE SUN een schoon en eco vriendelijk product. Tevens draagt dit project een primeur met zich mee. De armaturen die gemonteerd zijn aan de masten, zijn afkomstig van onze nieuwe partner BOOSlight. Namens BOOSlight vertegenwoordigen wij een prachtig pakket aan armaturen.

Benieuwd naar andere modellen? Neem dan gerust contact met ons op voor datasheets. U kunt uiteraard alvast een kijkje nemen op de website van BOOS: www.booslight.com

Tijdens het plaatsen zijn er opnames gemaakt. Nieuwsgierig? Klik dan op onderstaande link.

Omroep Gelderland

Wij danken Ecoleon voor de prettige samenwerking.

Bent u geïnteresseerd en ontvangt u graag wat meer informatie over ons productenpakket? Neem dan gerust contact met ons op via het volgende mailadres: info@lightingpoleservices.nl of telefonisch op het nummer 085-0661277.